Keuringen zijn verplicht na ingebruikstelling, wijziging, verzwaring, of uitbreiding van een installatie, alsook voor het verkoop van een woning. Deze moet elke 25 jaar opnieuw vernieuwt worden. Een keuring is aangeraden bij het verhuur van een woonst. Voor informatie omtrent de wetgeving, surf naar Vlaanderen.be.
ASEV zoekt elektriciens en loodgieters op zelfstandige basis die passie hebben voor hun vak met als doel samen projecten te verwezenlijken met de collega's binnen Oost- & West-Vlaanderen. Heeft u interesse? Contacteer ons op het nummer: 0499 29 10 89 of via mail: info@asev.be.
Joris Cnockaert - Isabelle De Moor
Wij hebben al een aantal keer op verschillende tijdstippen en voor verschillende projecten met Andy gewerkt. Andy is een vakman, is zeer secuur, gaat steeds op zoek naar een efficiënte en performante oplossingen . Komt steeds zijn afspraken na. Biedt samen met zijn medewerkers een hoge kwaliteit van service en slaagt erin om binnen de afgesproken tijdspanne een mooi resultaat op te leveren ! Top !!!
Joris Cnudde
Probleem met een zekering die altijd wegsprong, Andy is dit na een avondlijke telefoon ‘s anderendaags ‘s ochtends al komen bekijken en zeer snel tot de juiste conclusie gekomen. Supersnel opgelost en enorm tevreden!!!!!
Bart Vermeersch
Erg correcte en vlotte service. Andy neemt ruim de tijd om de noden van de klant te beluisteren en zijn aanbod hierop af te stemmen zonder je onnodig op extra kosten te jagen. Voor aanvang weet je perfect waar je aan begint. Uitvoering van de werken verlopen exact zoals afgesproken. De werkplek wordt proper achtergelaten. Na de werken terug duidelijke uitleg over de uitvoering en werking van toestellen. Een voorbeeld van iemand die eer wilt halen uit zijn job.
De Pryck Laurens
Andy is een zeer bekwame vakman, die van alle markten thuis is. Hij heeft ons bedrijf al enorm veel geholpen met algemene aannemingen, maar ook andere projecten/problemen binnen de firma zoals industriële elektriciteit en automatisatie. Correcte communicatie en planning staan hoog bij hem in het vaandel en dat maakt samenwerken zeer gemakkelijk
Bob Hoste
Een man waar je op kunt rekenen. Eerlijk gezegd is hij een technicus die zijn vak echt kent. We hadden een grote nood in ons hotel en zelfs met 2 elektriciens in het gebouw, kon geen enkele achterhalen wat de belangrijkste oorzaak van het probleem was. Andy kwam binnen en als een echte held vond het probleem in minder dan 5 minuten. 10 minuten later was mijn hotel weer operationeel. We hebben geluk dat hij onze vaste elektricien is. Ik hoop dat hij het in de toekomst gewoon niet te druk krijgt om ons te helpen. :-)