Keuringen zijn verplicht na ingebruikstelling, wijziging, verzwaring, of uitbreiding van een installatie, alsook voor het verkoop van een woning. Deze moet elke 25 jaar opnieuw vernieuwt worden. Een keuring is aangeraden bij het verhuur van een woonst. Voor informatie omtrent de wetgeving, surf naar Vlaanderen.be.
ASEV zoekt elektriciens en loodgieters op zelfstandige basis die passie hebben voor hun vak met als doel samen projecten te verwezenlijken met de collega's binnen Oost- & West-Vlaanderen. Heeft u interesse? Contacteer ons op het nummer: 0499 29 10 89 of via mail: info@asev.be.
Loodgieter Elektricien
Sanitair
Elektriciteit
Automatisatie
Verwarming
Ventilatie
Koeling

Wat is ASEV


Met ASEV weet je zeker dat alles volgens voorschriften gebeurt en dat je de woning zonder zorgen kan keuren. Wij kunnen advies geven over welke installaties in jouw situaties het meest toepasselijk zijn zodat je duidelijk alle opties kent. Deze installaties voeren wij dan uit zonder dat je zorgen hoeft te maken.


Airco

Regel zowel de temperatuur als vochtigheid in je huis of kamer.

Sanitair

Laat een mooie, veilige badkamer plaatsen.

Elektriciteit

ASEV heeft meer dan 20 jaar specialisatie in elektriciteit.

Verwarming

Bespaar op 60% van je energieverbruik.


Onze visie

ASEV wenst met een multidisciplinaire aanpak een antwoord te vinden op de door de klant gestelde technische uitdagingen.

Wij bieden kwaliteitsbewuste klanten een lange termijn samenwerking aan, gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Een samenwerking waarin het welslagen van elk project een absolute prioriteit geniet. Centraal staan het uitwerken van duurzame oplossingen en diensten waarop wij fier kunnen zijn als team.

Wij willen een flexibele, dynamisch en servicegerichte organisatie zijn met een open communicatie en met een focus op het opbouwen en delen van kennis en knowhow. Samen met erkende en complementaire toeleveranciers gebruiken wij de beste technologieën om tot innovatieve oplossingen te komen. Door betrokkenheid en individuele motivatie willen wij garant staan voor een uitgebreide klantenservice en excellente oplossingen.

ASEV heeft als onafhankelijke onderneming de ambitie om duurzame groei en meerwaarde te realiseren voor zijn klanten, zijn medewerkers, zijn toeleveranciers en zijn streek, en dit met respect voor het individu, het milieu en de veiligheid.