Keuringen zijn verplicht na ingebruikstelling, wijziging, verzwaring, of uitbreiding van een installatie, alsook voor het verkoop van een woning. Deze moet elke 25 jaar opnieuw vernieuwt worden. Een keuring is aangeraden bij het verhuur van een woonst. Voor informatie omtrent de wetgeving, surf naar Vlaanderen.be.
ASEV zoekt elektriciens en loodgieters op zelfstandige basis die passie hebben voor hun vak met als doel samen projecten te verwezenlijken met de collega's binnen Oost- & West-Vlaanderen. Heeft u interesse? Contacteer ons op het nummer: 0499 29 10 89 of via mail: info@asev.be.

Split airco

Koel je kamer
Een split airco

Multi-split airco

Koel je woning
Een multi-split airco

Koeling

ASEV biedt installaties van koelingen aan van het merk MIDEA in de vorm van split en multi-split airco's. Deze zijn compacte en onopvallende units verbonden aan één externe unit. Het is mogelijk deze te bevestigen aan de muur of het plafond (ook verdokken).

Een gewone split airco is in staat een enkele zone of kamer te koelen. De multi-zone is krachtiger en kan meerdere kamers koelen.


Energie besparen?

ASEV is ook gespecialiseerd in automatisatie. Dit geeft de mogelijkheid een installatie aan te bieden dat toelaat energie te besparen door de actieve koeling enkel op bepaalde parameters te laten draaien. Het zou bijvoorbeeld niet kunnen draaien bij afwezigheid.

Meer info